Lid worden?

Om lid te worden van onze club kan je contact opnemen met de voorzitter, Didier Vercruysse. Hij zal je de nodige informatie geven en de club voorstellen.

Wij vinden het ook belangrijk dat je je goed voelt in onze club. Sfeer is immers heel belangrijk! Daarom kan je gerust eens naar een clubtraining komen om eens te kijken, te praten of mee te doen. Wij verwelkomen je met open armen!

Mark Foesier
Tel: 0475/22.46.58
E-mail: voorzitter@wommelgemendurance.be

Lidgeld?

Het clublidgeld bedraagt €30 per kalenderjaar. Zwembeurten zijn niet inbegrepen, deze worden ter plaatse afzonderlijk betaald aan €2 per beurt.

De aansluiting bij de federatie VTDL bedraagt momenteel:

  • of €40 voor een gewone lidkaart
  • of €75 voor de wedstrijdlicentie

Bij aansluiting bij de federatie is verzekering inbegrepen voor alle collectieve en individuele trainingen, en bij de wedstrijdlicentie ook voor de wedstrijden opgenomen in de VTDL kalender.

Meer informatie kan je vinden op http://vtdl.triathlon.be/lidmaatschap.

Kledij?

De aankoop van clubkledij wordt 1 keer per jaar georganiseerd. De prijs voor de atleet is de inkoopprijs. We hebben een heel beperkte stock om eventueel wie dringend een stuk wil te helpen.

Het wedstrijdpakje (Pirazzo) wordt aangekocht en betaald door de atleet zelf, hiervan wordt 20% door de club terugbetaald.

Voor wedstrijden en clubmanifestaties wordt gevraagd om zoveel mogelijk in clubkledij te doen. Dit om onze sponsors maximaal in de kijker te zetten.