Welkom 2021

2 juni 2021

Alhoewel onze vriend Corona zich voor het eerst liet zien half februari 2020, voelt dit aan alsof dit al jaren ons leven bepaalt.

Welnu hebben we toch mooie vooruitzichten. Het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames zakken en de vaccinatiecampagnes lopen als een trein. Dit alles zorgt ervoor dat we terug mogen uitkijken naar een ietwat normaler najaar. Wat hoort erbij, de 7de ECD Winterduatlon van Wommelgem natuurlijk.

Na een jaartje afwezigheid gaan we er terug volle bak tegenaan. De voorbereidingen zijn al volop bezig, sponsors zijn al aangeschreven. En toch wel een dikke duim voor elke sponsor die trouw is aan ons evenement, ondanks de moeilijke afgelopen 16 maanden. We gaan er echt wel vanuit dat dit jaar, ons evenement wel doorgaat. De spanning en druk die opbouwt naar de dag zelf. De atleten die zich zondagmorgen aanmelden om zich eens 2 uur alles te geven wat er te geven valt, ongeacht het niveau. Finishen, toptijd, meedoen om de hoop te vergroten, alles kan bij ons. Een dag vol plezier, alles geven wat er in de tank zit, nagenieten van de wedstrijd en vooral tevreden deelnemers die hebben genoten en afgezien, daar doen we het voor.

21 november 2021 is een dag om met stip te noteren in jullie agenda. 4km lopen, 25km MTB op een pittig parkoers en 2km lopen met de laatste krachten die je hebt. Start wordt gegeven om stipt 13h op de atletiekpiste aan het Fort van Wommelgem. Breng jullie familie, vrienden en/of buren mee om jullie aan te moedigen. Genieten van een lekker drankje of hapje achteraf of tijdens de wedstrijd. Mooie vooruitzichten toch.

Toch willen we jullie eraan herinneren dat het Fort van Wommelgem en alles er rond, een uniek stukje natuur is en dat wel wat respect verdient. Afval van energiegels en bars en bananenschillen horen er niet. Dus hou dit bij tot na de wedstrijd of deponeer dit in de voorziene dropzones.

Dus reserveer 21 november 2021, 7de ECD Winterduatlon van Wommelgem, in jullie agenda.

Inschrijvingen gaan open vanaf 15 augustus 2021. Solo inschrijving aan 20€ en duo inschrijving aan 30€. Ook dit jaar gaat er voor elke inschrijving 5€ naar een goed doel. Vorig jaar kozen we voor de Cliniclowns. Omdat Corona een stokje in de wielen stak gaan we dit jaar ook terug voor de Cliniclowns. Hiermee maak je veel zieke kinderen blij en gelukkig. Fingers crossed

Hopelijk zien we jullie allemaal terug op zondag 21 november.

Flyer Winterduatlon 2020
Facebook event

Kurt & Dirk
het Duatlonteam
duatlon@wommelgemendurance.be

Annulatie 7de ECD Winterduatlon van Wommelgem

28 oktober 2020

Beste atleet,

Lang hebben we mooie vooruitzichten gehad. Maar Corona heeft er spijtig genoeg anders over beslist. De cijfers schieten de hoogte in en dat heeft zijn gevolgen.

Alhoewel we een volledig Coronaproof evenement konden organiseren heeft het Overlegcomité en de Vlaamse regering anders beslist. Professionele competitiesporten mogen nog wel doorgaan. Onze mening is dat wij als amateursporters veel attenter en veiliger omspringen met de opgelegde regels terwijl de professionele sporters elkaar nog steeds in de armen vliegen en knuffelen. Je ziet ook daar de profs één voor één uitvallen met Corona. Hier valt weinig tegen in te brengen en we moeten ons wel neerleggen bij deze beslissing. Uiteraard zijn wij triest dat deze beslissing genomen is maar kunnen er enigszins wel begrip voor opbrengen. De gezondheid van iedereen is nu eenmaal belangrijk. Wat een doel was voor veel recreatieve atleten, valt ook nu voor de zoveelste keer dit jaar weer weg. Zoals vele anderen wedstrijden die dit jaar niet zijn doorgegaan, gingen wij er ook 100% voor om toch een wedstrijd te organiseren puur voor de atleten zelf. Geen toeschouwers, mondmaskerplicht, geen horeca, geen douches, een aangepaste eindbevoorrading, enz….. toch heeft het niet mogen zijn. Toen de inschrijvingen open gingen waren wij euforisch met het tempo dat de deelnemers zich inschreven. Dit gaf ons een extra boost om er nog harder voor te gaan en de nodige aanpassingen door te voeren. Wij, als organisatie, willen ons dan ook verontschuldigen dat we zovelen atleten moeten teleurstellen. Alle inschrijvingsgelden worden uiteraard teruggestort. Laat ons hopen dat we volgend jaar terug een wedstrijd kunnen organiseren zoals we gewoon zijn. Toeschouwers die onze atleten aanmoedigen met volle overgave, genieten met familie en vrienden met een lekker drankje of hapje en vooral deelnemers die er vol tegenaan gaan om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten.

Toch ook nog even onze sponsors bedanken die ons in deze onzekere tijden toch zijn blijven steunen.

Belangrijk is ‘BLIJF GEZOND EN GEBRUIK UW GEZOND VERSTAND’, alleen zo kunnen we dit virus verslaan.

Het duatlonteam

Dirk & Kurt
duatlon@wommelgemendurance.be

Het goede doel

11 oktober 2020

Ook dit jaar zullen wij dankzij alle deelnemers een goed doel sponsoren. Dit jaar hebben we gekozen voor de Cliniclowns.

Sinds 1994 bezoeken de Cliniclowns zieke kinderen en/of kinderen met een beperking. Door de bezoekjes brengen ze de kinderen wat afleiding en plezier en laten zij een andere sfeer achter in de kamer. Per jaar worden maar liefst 25.000 kinderen bezocht. Dit alles gebeurt zonder enige vorm van subsidiëring. Voor de werking is Cliniclowns België volledig afhankelijk van giften van particulieren, verenigingen en bedrijven. Elke 25 euro laat ons toe om een kind te bezoeken en een verschil te maken tussen een lach en een traan. Als Corona geen roet in het eten gooit, gaat de Winterduatlon door en kunnen we dankzij iedere inschrijving 5€ integraal doorstorten.

Fingers crossed.

Kurt & Dirk
duatlon@wommelgemendurance.be

De 7de ECD Winterduatlon van Wommelgem gaat door

4 september 2020

Weliswaar in een serieus afgeslankte editie maar we willen alle sportievelingen de mogelijkheid bieden om toch enigszins in wedstrijdverband, te kunnen genieten van onze mooie sport.

Wat houdt deze Corona editie juist in ?

Het wedstrijdconcept blijft identiek hetzelfde. In de gecontroleerde wedstrijdzones zoals de atletiekpiste, wisselzone en feestzaal, worden geen toeschouwers toegelaten. Er zullen geen dranken en eten worden voorzien, dit zowel in de feestzaal als buiten aan de aankomst. Douches en de afspuitstand kunnen ook niet gebruikt worden. Toiletten zijn er in de feestzaal en deze worden op regelmatige tijdstippen ontsmet.

Deelnemers kunnen vanaf 10h00 hun startnummer afhalen in de feestzaal. Vanaf 11h00 wordt het parkoers opengesteld voor verkenning. Om 13h00 stipt starten de solo deelnemers voor hun wedstrijd. Om 13h05 beginnen de duo’s aan hun wedstrijd. In de gecontroleerde wedstrijdzones is het dragen van een mondmasker voor deelnemers en vrijwilligers steeds verplicht. Ook tijdens het lopen van de eerste 2 rondes op de atletiekpiste is het dragen van een mondmasker verplicht. Bij de start en de daarop volgende loopronde kan de minimale veiligheidsafstand niet gegarandeerd worden.Vanaf men de atletiekpiste verlaat mag het mondmasker afgezet worden. Wij vragen ook om het mondmasker zelf bij te houden gedurende de hele wedstrijd. Dan wordt het klassieke parkoers afgelegd. Bij aankomst wordt een eindbevoorrading voorzien voor elke finisher. Zelf grabbelen naar iets lekkers zal er dit jaar niet bij zijn, dit zal aan u gegeven worden. Nu heb je even tijd om te bekomen maar we vragen toch om niet langer aan de finish te blijven rondhangen dan nodig en ook hier is het dragen van een mondmasker na aankomst verplicht.

Een podiumceremonie wordt niet gehouden gezien we geen gebruik kunnen maken van de feestzaal en het niet echt aangeraden is om bezwete deelnemers onnodig lang in de kou en/of regen te laten wachten. Wel sturen we de prijzen nadien op naar alle laureaten.

We vragen zeer uitdrukkelijk om geen mondmaskers, verpakkingen van sportvoeding, enz…. weg te gooien tijdens de wedstrijd. Dit moet immers opgeruimd worden door onze vrijwilligers en nu is hygiëne belangrijker dan ooit. Toeschouwers en supporters kunnen gerust langs het parkoers staan op het buitenfort. Hier is plaats genoeg en afstand houden zal hier zeker geen probleem zijn.

Er is tijdens de wedstrijd politietoezicht dus als iedereen zijn gezond verstand gebruikt zullen er zich ook geen problemen voordoen. Tijdens de wedstrijd voorzien wij ook stewards die iedereen in goede banen leiden. Zij helpen jullie graag verder bij eventuele vragen of onduidelijkheden. Toon aub respect voor deze mensen en elke vrijwilliger, zij zorgen ervoor dat de wedstrijd kan doorgaan.

Hopelijk heeft iedereen begrip voor dit concept. We willen absoluut toch iets aanbieden weliswaar in veilige omstandigheden. Ondanks de extra inspanningen en financiële impact gaan we ervoor en hopen natuurlijk op een talrijke opkomst.

Ook dit jaar gaat er een deel van het inschrijvingsgeld naar een goed doel. Dit jaar hebben we gekozen voor de Cliniclowns. Wel bekend bij iedereen. Cliniclowns België is een vereniging zonder winstoogmerk, die geen subsidies ontvangt en volledig afhankelijk is van giften.

De inschrijvingen gaan open op 15 september om 21h.

Mochten er nog vragen zijn, kan je die altijd stellen op ons facebook-evenement of via mail naar duatlon@wommelgemendurance.be.

Indien de Corona-maatregelen moesten verstrengen of versoepelen (laat ons hopen), dan passen wij heel het concept aan daar waar nodig.

We zien jullie graag allemaal terug op 22 november.

Kurt & Dirk
duatlon@wommelgemendurance.be

Positief advies van de gemeente

3 juli 2020

Ten gevolge van de verstrengde Corona-maatregelen hebben wij beslist om het openen van de inschrijvingen op te schuiven naar 15 september om 21u. De goedkeuring om de Winterduatlon te laten doorgaan hebben we reeds ontvangen. Het is onze plicht om ervoor te zorgen dat iedere deelnemer, toeschouwer en medewerker op een veilige manier kan genieten van ons evenement. We gaan nu bekijken hoe we dit allemaal praktisch kunnen rond krijgen en houden jullie op de hoogte. Hou u aan de opgelegde regels en blijf gezond. Alleen zo kunnen we samen dit virus verslaan.

Kurt & Dirk
duatlon@wommelgemendurance.be

Rare tijden zijn het

13 juni 2020

Half maart belandden we in een totaal andere wereld. Nu enkele maanden verder zijn er nog steeds veel onzekerheden. Maar we moeten de vooruitzichten positief bekijken.

De nationale veiligheidsraad besliste dat sportwedstrijden verboden zijn tot en met 31 juli. Als alles verloopt volgens plan zullen wedstrijden stilaan terug worden toegelaten, weliswaar onder strikte maatregelen. Wij als organisatie kunnen alleen maar hopen dat tegen 22 november we zo goed als normaal, ons evenement kunnen laten doorgaan. Moeten hiervoor speciale maatregelen genomen worden gaan we dit uiteraard nauwgezet opvolgen. De gezondheid en veiligheid van iedereen is het allerbelangrijkste.

Dus op zondag 22 november 2020 zal de 7de editie van de ECD Winterduatlon van Wommelgem doorgaan. Dit is een recreatieve wedstrijd waar eerst 4km gelopen moet worden, gevolgd door 25km mountainbiken en dan nog een laatste loopgedeelte van 2km. Je mag je verwachten aan een pittig fietsparkoer. De wedstrijd zal plaatsvinden in en rond het Fort van Wommelgem. De start wordt stipt om 13h gegeven aan de atletiekpiste gelegen net buiten het fort. Ook dit jaar gaan we weer een goed doel steunen en dit dankzij elke deelnemer. 5€ van elke inschrijving gaat integraal naar het goede doel. Welk goede doel dit wordt zal later bekend worden.

We kunnen alleen maar hopen dat we niet terug belanden in een lock-down situatie en dat we allemaal kunnen genieten en afzien van een dagje lekker sporten.

De inschrijvingen zullen opengaan op 15 augustus om 18u.

Mocht tgv de Covid-19 maatregelen de wedstrijd niet kunnen doorgaan, zullen de inschrijvingsgelden uiteraard terug betaald worden.

Hopelijk tot 22 november

Flyer Winterduatlon 2020
Facebook event

Kurt & Dirk
duatlon@wommelgemendurance.be

Disneyland Parijs wordt onveilig gemaakt door familie E, A, en V

24 maart 2020

Vorig jaar hebben wij dankzij alle deelnemers een mooi bedrag van 1000€ mogen schenken aan Beyond the Moon. Beyond the Moon zorgt ervoor dat gezinnen met zieke of hulpbehoevende kinderen zorgeloos op vakantie kunnen gaan. Vandaag hebben wij een mooie bedanking ontvangen van een gezin dat dankzij jullie gift, 3 dagen naar Disneyland Parijs is kunnen gaan. Voor hen betekent dit heel veel en zal dit hen nog heel lang bijblijven. Hiervoor doen we het uiteindelijk. Bedankt iedereen.


Dirk & Kurt
duatlon@wommelgemendurance.be

Het zit er weeral op

25 november 2019

Een mooiere dag hadden we ons niet kunnen wensen. Zondagmorgen, een zalige 10°C, geen wolkje aan de lucht, het zonnetje dat heel de dag aanwezig was en de vlaggen die nauwelijks bewogen. 226 sportievelingen maakten zich klaar om er sportief feest van te maken. Stipt om 13h werd het startschot gegeven. De pees werd er direct opgelegd en er werd serieus gas gegeven. Gezien het enorm sterke deelnemersveld hadden we eigenlijk niet anders verwacht.

Na het eerste loopgedeelte kwamen de eerste 6 binnen de 30 seconden de wisselzone binnen. Het beloofde dus een spannende fietsproef te worden. Gerry Druyts begon als 6de aan het fietsen maar stak er met kop en schouders boven uit, gevolgd door een sterk groepje waarin Wouter Wuilmus, Lander sels, Mathias Cloostermans en onze eigen plaatselijke held Erik Proost alles uit de kast haalden om de kloof met Gerry dicht te rijden. Tevergeefs, met een mooie voorsprong van 1min05 begon Gerry aan de laatste 2km lopen en kwam zijn eerste plaats niet meer in gevaar. De overige podiumplaatsen stonden bijlange nog vast. Na een late schuiver van Erik Proost, te wijten aan mechanische pech, gingen Wouter, Lander en Mathias er alleen vandoor. Met zijn drieën gingen ze samen de laatste wissel aan en vertrokken gelijktijdig voor hun laatste 2 km. Daarin was Wouter Wuilmus net iets sterker dan Lander Sels. Mathias moest zich tevreden stellen met de 4de plaats. Bij de duo’s ging de overwinning voor de 4de keer op rij naar Erik Proost en Kevin Kennis.

Bij de dames ging de overwinning naar West-Vlaanderen. Bieke Trenson was duidelijk de sterkste en ging met de overwinning lopen. Gevolgd door Aiko Uyttenhove en op de 3de plaats Ilse Vandenhouwe. Top gedaan dames.

De volledige uitslag kan je terugvinden op onze website en een uitgebreid wedstrijdverslag kan u lezen op 3athlon.be . En zoals elk jaar zorgen Chris Hofkens en Leon Verswijvelt voor een unieke herinnering dank zij stille en bewegende plaatjes.

Alle andere deelnemers hebben natuurlijk ook het beste van zichzelf gegeven en daar kunnen wij alleen maar enorm veel respect voor opbrengen. Velen zijn zeer diep gegaan maar hebben achteraf gezien enorm genoten. Je moet het maar doen, ongeacht uw niveau, eventjes 4km lopen, 25km MTB op een parkoers dat best wel pittig en zwaar is en dan nog eens even 2km lopen uit de beentjes toveren. Dit wordt door velen onderschat, dus een dikke proficiat aan alle deelnemers. Ondanks de vele valpartijen hebben we wederom mooie commentaren gekregen over ons evenementje waarvoor dank.

Ook wil ik alle deelnemers bedanken. Door jullie deelname hebben wij toch een mooie cheque kunnen overhandigen aan het goede doel nl. Beyond the Moon.

Hopelijk heeft iedereen er van genoten en zien we jullie allemaal terug op de 7de ECD Winterduatlon van Wommelgem 2020.

Kurt & Dirk
foto&video uitslag

Dirk & Kurt
duatlon@wommelgemendurance.be

LIVE Resultaten volgen

22 november 2019

De 6e ECD Winterduatlon van Wommelgem 2019 zal live te volgen zijn op www.tijdmeten.be/winterduatlon.

Bruno
bruno@tijdmeten.be

inschrijvingen

2 oktober 2019

De inschrijvingen voor de solo’s zijn ondertussen afgesloten.
We gaan een reservelijst aanleggen van 20 solo’s en 10 duo’s waarvan wie eerst betaalt eerst op de reservelijst staat.
Wie van de reserven niet kan deelnemen krijgt het geld in de loop van de week na de duatlon teruggestort.

Ook een gezellige duatlon en die nog niet volzet is, is de 22e Winterduatlon van Wuustwezel op 8 december.

Kurt & Dirk
duatlon@wommelgemendurance.be

Nummer 6 is in aantocht

13 juli 2019

Wat vliegt de tijd snel en hier is nummer 6 al in aantocht. Vorig jaar beleefden we een top editie en die lijn gaan we doortrekken.

Dit jaar zijn we reeds aan onze 6de editie toe van de ECD Winterduatlon van Wommelgem en zal plaatsvinden op 24 november 2019. Ook dit jaar gaan we weer volop voor een volzet deelnemersveld. Onze wedstrijd is toegankelijk voor iedereen. De recreant die eens wil proeven van de duatlonsport, de gedreven atleten die het beste van zichzelf geven of diegene die gaan voor een toptijd. Ook kan je deelnemen in duo om het afzien een beetje te milderen.

Iedereen komt aan zijn trekken op ons parkoers. Het lopen vindt plaats rond het Fort II van Wommelgem en is voor 98% onverhard. Het fietsen gebeurt zowel op het binnenfort als buiten het fort. Onze welbekende fietsbrug (dankzij Solutions4all) is terug van de partij, veel pittige hellingen, grasstroken, technische stukken, mini cross parkoers, asfalt, kinderkoppekes, enkele stukjes bos, enz…. Voor iedereen wat wils.

Onze wedstrijd is recreatief maar toch met een competitief karakter. Iedereen vanaf 16 jaar kan deelnemen. Wil je eens proeven van de duatlonsport, dan is dit de ideale wedstrijd. Plezier, sportiviteit en respect naar andere deelnemers toe is voor ons zeer belangrijk.

Deelnemen kan zowel solo (20€) of in duo (30€). Hiervan wordt per deelnemer wel 5€ geschonken aan het goede doel. Dit goed doel wordt op een later tijdstip nog medegedeeld. Half augustus worden de inschrijvingen geopend. Wacht niet te lang met inschrijven wetende dat we de laatste 3 jaar binnen de maand volzet waren.

Afspraak op 24 november 2019 aan de atletiekpiste van het fort van Wommelgem waar om 13h het startschot zal worden gegeven.

Volg ook ons facebookevenement waar je al het laatste nieuws kan volgen.

Dan wensen wij u enkel nog een goede voorbereiding en een sportief en vooral veilige wedstrijd toe.

Flyer Winterduatlon 2019
Facebook event

Kurt & Dirk
duatlon@wommelgemendurance.be

Video Winterduatlon 2018

Nawoord

26 november 2018

Met een bang hartje hielden we de week voor de wedstrijd, de weersvoorspellingen nauwlettend in het oog. Tot het zondagmorgen zover was, koud, grijs, een licht briesje maar vooral geen regen. Ideaal weer om een leuke sportnamiddag te hebben. Weersomstandigheden zoals vorig jaar wilden we echt niet meer meemaken.

Aan de deelnemers lag het alvast niet, veel lachende gezichten maar hier en daar toch een lichte wedstrijdstress te bespeuren. Velen hebben hun grenzen verlegd, sommige wilden eens proeven van de duatlonsport en er waren er die gingen voor een toptijd. Al bij al zijn alle finishers winnaars. Echter is er maar 1 eindwinnaar en dit was voor de 3de keer op 5 editie’s Geert Lauryssen. Dikke proficiat.

Wederom veel lovende reactie’s ontvangen over het parkoers en organisatie en daar doen we het uiteindelijk voor.

Met 204 inschrijvingen dit jaar waren wij enorm tevreden. Toch moesten wij spijtig genoeg vaststellen dat bij de start van de wedstrijd er 50 deelnemers hun startnummer niet zijn komen ophalen. Toch een spijtige zaak wetende dat we nog genoeg mensen blij hadden kunnen maken die zelfs naast de reservelijst waren gevallen.

Dus een dikke mercie aan alle deelnemers, de vele helpende handen tijdens de laatste drukke dagen en al onze sponsors. Want zonder hen zouden wij nooit zo’n evenement kunnen organiseren.

Mochten er zaken zijn waarvan jij denkt, die kunnen misschien wel beter, horen wij dat graag.

Neem jullie agenda er maar al bij want de 6de ECD Winterduatlon van Wommelgem zal doorgaan op 24 november 2019. Inschrijvingen zullen rond half augustus open gaan.

Hopelijk mogen wij jullie allemaal terug verwelkomen

Het duatlonteam
Kurt en Dirk

Kurt & Dirk
duatlon@wommelgemendurance.be

Number 5 is coming

25 november 2018

Dit jaar organiseert Wommelgem Endurance de winterduatlon voor de 5de keer.

De 5de ECD Winterduatlon van Wommelgem vindt dit jaar plaats op 25 november en wordt nog steeds gehouden in en rond het Fort II van Wommelgem.

Vorig jaar mochten we weer genieten van een enorm spannende wedstrijd, super sportieve deelnemers en toeschouwers en enorm veel positieve reacties over het parkoers, met in de hoofdrol onze fietsbrug (waarvoor dank Solutions4All). Enkel het weer was een kleine spelbreker maar dat hebben we niet in de hand. Een beetje afzien mag wel en hoort er natuurlijk bij.

Omdat de vraag naar meer deelnemersplaatsen vorig jaar groot was, hebben we beslist om het maximum aantal deelnemers op te trekken naar 200. Wij hopen natuurlijk dat ook dit jaar alle plaatsen gevuld geraken zodat we er weer een spannende strijd van kunnen maken.

Het parkoers blijft dit jaar grotendeels hetzelfde, misschien met hier en daar en bochtje meer of minder. Iedereen komt aan zijn trekken op ons parkoers.

Vorig jaar was er een grote vraag naar Cava. Daarom gaan we een speciale Cavabar voorzien waarbij je bij aankoop van een fles, een lekker hapje extra krijgt. Ook de lekkere hamburgers zijn dit jaar weer van de partij.

Omdat dit onze eerste jubileum editie is, voorzien we voor elke deelnemer ook een kleine attentie.

Met een beetje geluk staan de weergoden dit jaar aan onze kant en mogen we weer massaal veel toeschouwers verwachten die de deelnemers vol enthousiasme naar de finish roepen.

Toch nog even de winnaars van vorige edities vermelden.

2014Geert Lauryssen
2015Wouter Wuilmus
2016Mathias Cloostermans
2017Geert Lauryssen
2018????

Gaat Geert Lauryssen voor zijn derde overwinning of steken Wouter en/of Mathias er een stokje voor, we zullen zien. Wie weet wint er wel een outsider.

Deelnemen kan zowel solo (15€) of in duo (25€).
Wees er snel bij wetende dat we vorig jaar na 1 maand al volzet waren.

Dus afspraak op 25 november, startschot om 13h en dan knallen tot de finish.
Wees goed voorbereid en geniet van een paar uurtjes afzien.
Hou het vooral veilig en wees sportief.

Tot dan
Het duatlonteam
Kurt en Dirk

Flyer Winterduatlon 2018
Facebook event

Kurt & Dirk
duatlon@wommelgemendurance.be

Video Winterduatlon 2017

Number 4 is history

De weerberichten voorspelden vorig week al geen goed nieuws. Wat gevreesd werd, werd ook werkelijkheid. De dag begon nochtans veelbelovend, een beetje regen en zon. Na de start veranderde dit enigszins. Afwisselend regen, wind, zon, hagel, donkere wolken. Alles hebben we die dag wel gehad, dit maakte het parcours dubbel zo zwaar. Dat er hard is afgezien op het fietsparkoers hebben we dikwijls mogen horen maar dit werd direct gevolgd door veel positieve commentaren, waarvoor dank.

Een dikke proficiat aan de winnaar Geert Lauryssen maar evenveel respect voor alle andere deelnemers die gestart zijn.

Ook wil ik nog alle sponsors bedanken voor hun vertrouwen in ons evenement, en de vele helpende handen vergeten we ook niet.

Nu even bekomen en volgend jaar gaan we voor de vijfde editie van onze winterduatlon! De datum wordt binnen enkele weken vrijgegeven.

Uitslag | foto's

Kurt en Dirk