Video Winterduatlon 2017

Number 4 is history

De weerberichten voorspelden vorig week al geen goed nieuws. Wat gevreesd werd, werd ook werkelijkheid. De dag begon nochtans veelbelovend, een beetje regen en zon. Na de start veranderde dit enigszins. Afwisselend regen, wind, zon, hagel, donkere wolken. Alles hebben we die dag wel gehad, dit maakte het parcours dubbel zo zwaar. Dat er hard is afgezien op het fietsparkoers hebben we dikwijls mogen horen maar dit werd direct gevolgd door veel positieve commentaren, waarvoor dank.

Een dikke proficiat aan de winnaar Geert Lauryssen maar evenveel respect voor alle andere deelnemers die gestart zijn.

Ook wil ik nog alle sponsors bedanken voor hun vertrouwen in ons evenement, en de vele helpende handen vergeten we ook niet.

Nu even bekomen en volgend jaar gaan we voor de vijfde editie van onze winterduatlon! De datum wordt binnen enkele weken vrijgegeven.

Uitslag | foto's

Kurt en Dirk

Vierde ECD Winterduatlon van Wommelgem

12 november 2017

Weer een jaartje verder dus tijd voor de vierde editie van onze ECD Winterduatlon van Wommelgem. Dit jaar zal deze doorgaan op zondag 12 november 2017.

Deze vindt traditioneel plaats in het Fort van Wommelgem, een vrij unieke locatie omdat dit beschermd stukje geschiedenis het hele jaar door voor het grote publiek niet toegangelijk is. Ook dit jaar hebben we weer gezorgd voor een paar nieuwigheden op het parcours waardoor het nog aantrekkelijker wordt.

Dit is een recreatieve duatlon met als afstanden 4 km lopen, 25 km MTB en tot slot 2 km lopen (parcours). De combinatie van de verharde en onverharde stukken in en rond het Fort van Wommelgem maakt dit evenement tot iets uniek.

Wil je met jezelf of samen met een partner de uitdaging aangaan om dit uitdagende parcours in een toptijd te volbrengen, of wil je gewoon meedoen voor het plezier en de toffe sfeer, schrijf je dan zo snel mogelijk in. Er kunnen slechts 150 deelnemers meedoen, dus wees snel. Deelnemen kan zowel solo (15€) of als duo (25€ per duo).

De inschrijvingen en wachtlijst zijn inmiddels volzet, geen nieuwe inschrijvingen meer mogelijk!

Het duatlonteam en de hele club kijken ernaar uit om jullie te mogen verwelkomen op 12 november.

Tot dan,

Kurt en Dirk

Wedstrijdverslag

28 november 2016

Wedstrijdverslag op 3athlon.be

Bedankt!

27 november 2016

De derde editie van de ECD Winterduatlon van Wommelgem zit er weeral op. De dag begon wat aarzelend met veel bewolking maar dat veranderde snel. Zon in overvloed, een sterk deelnemersveld met pittige duels en een toffe sfeer door de vele supporters die de atleten kwamen aanmoedigen. Wederom veel goede reactie’s gekregen, wat we zeer prettig vinden maar de minder goede zouden wij ook graag weten.

Daarvoor willen wij als organisatie jullie allemaal bedanken. Maar ook de vele helpende handen en de sponsors willen we niet vergeten. Allemaal bedankt.

Hopelijk zien we jullie terug op de volgende editie!

Het Duatlon Team

Kurt en Dirk

Derde ECD winterduatlon van Wommelgem

Op 27 november 2016 is het weer zover: Wommelgem Endurance organiseert voor de derde keer de jaarlijkse winterduatlon van Wommelgem.

Deze vindt plaats in het Fort van Wommelgem, een vrij unieke locatie omdat dit beschermd stukje geschiedenis het hele jaar door voor het grote publiek niet toegangelijk is.

Dit is een recreatieve duatlon met als afstanden 4 km lopen, 25 km MTB en tot slot 2 km lopen (parcours). De combinatie van de verharde en onverharde stukken in en rond het Fort van Wommelgem maakt dit evenement tot iets uniek.

Wil je met jezelf of samen met een partner de uitdaging aangaan om dit uitdagende parkoers in een toptijd te volbrengen, of wil je gewoon meedoen voor het plezier en de toffe sfeer, schrijf je dan zo snel mogelijk in. Er kunnen slechts 150 deelnemers meedoen, dus wees snel. Deelnemen kan zowel solo (12€) of als duo (20€ per duo).

De inschrijvingen en wachtlijst zijn inmiddels volzet, geen nieuwe inschrijvingen meer mogelijk!

Het duatlonteam en de hele club kijken ernaar uit om jullie te mogen verwelkomen op 27 november.

Tot dan,

Kurt, Dave en Dirk