Nabeschouwing winterduatlon

9 december 2015

Beste atleten, sponsors en clubgenoten,

De opmerkingen van de atleten na de wedstrijd en op onze website spreken voor zich. Het is een mooier, veiliger en zwaarder parcours geworden dan 2014. Ook lees ik lof voor de goede ontvangst, de mooie prijzen, de goede organisatie.

Het weer viel beter mee dan verwacht. Wel wat veel wind maar dit maakt het voor de atleten zwaarder. Maar daar moeten we niet veel medelijden mee hebben — duatlon = afzien.

En natuurlijk dit alles was niet mogelijk zonder de inzet van alle helpers voor de opbouw op vrijdag en zaterdag, wedstrijddag, en afbouw op maandag. Dank aan allen!!!

Ook de sponsors mogen we niet vergeten – zonder ze nu allemaal op te noemen – dank zij hun inzet en giften (in materiaal en financieel) is heel veel mogelijk geweest. Dikwijls doen ze dit belangeloos of voor iemand uit sympathie. Laten we dit nooit vergeten. Dank dank dank.

Dus: heel dikke pluimen aan de organisatoren, Dirk, Kurt en Werner voor hun ongelofelijk grote inzet om dit evenement te organiseren.

En iedereen mag al de datum van de derde editie in z'n agenda noteren: zondag 27 november 2016. Zeker tot dan!

Didier
Voorzitter WE

Uitslag winterduatlon

29 november 2015

Uitslag van de winterduatlon

Foto's en video

Wedstrijdverslag 3athlon.be

Bedankt voor jullie deelname!

ECD Winterduatlon van Wommelgem

Op zondag 29 november 2015 organiseert Wommelgem Endurance de tweede ECD Winterduatlon van Wommelgem, in en rond het Fort II van Wommelgem.

Dit is een recreatieve duatlon met als afstanden: 4 km lopen, 25 km mountainbike, 2 km lopen (parcours). Deelnemen kan zowel solo (€12,00) als in duo (€20,00/duo).

Naast de algemene klassementen is er ook een prijs voor de eerste Wommelgemse man, vrouw en duo, en de "Mol Weg" trofee voor de 13e individueel en duo. Raadpleeg hier de ingeschreven deelnemers. (max. 150)

De inschrijvingen zijn VOLZET!

Flyer Winterduatlon 2015

Registratie en start bij Fort II in Wommelgem (Fort II straat), de wedstrijd start om 13:00. Reglement en praktische info.

Resultaten Winterduatlon

14 december 2014

Ondanks het koude weer heeft een verwarmend zonnetje zeker bijgedragen tot het succes van onze eerste winterduatlon.

Van verschillende deelnemers hebben we gehoord van een zwaar maar mooi parcours, vooral in het binnenfort. De atleten zijn verschillende keren de wisselzone langsgekomen en hebben dus ook de aanmoediging van hun supporters kunnen horen. Dit heeft hen ongetwijfeld ertoe aangezet om een topprestatie te leveren. De resultaten vind je hier.

De jenever, de glühwein en de soep hielden de supporters warm. En de hamburgers waren broodnodig om de verbrande calorieën weer aan te vullen.

Als organisatie hebben we alvast de indruk gekregen dat de atleten hebben genoten van onze wedstrijd. Dit zet ons aan om dit evenement volgend jaar opnieuw te organiseren.

Dank aan alle atleten om deze wedstrijd tot een succes te maken.

Tot volgend jaar!

Werner, Kurt, Didier

ECD Winterduatlon van Wommelgem

Op zondag 14 december 2014 organiseert Wommelgem Endurance de eerste ECD Winterduatlon van Wommelgem, in en rond het Fort II van Wommelgem.

Dit is een recreatieve duatlon met als afstanden: 4 km lopen, 25 km mountainbike, 2 km lopen (parcours). Deelnemen kan zowel solo (€12,00) als in duo (€20,00/duo).

Naast de algemene klassementen is er ook een prijs voor de eerste Wommelgemse man, vrouw en duo. Raadpleeg hier de ingeschreven deelnemers. (max. 150)

De inschrijvingen zijn definitief volzet.

Flyer Winterduatlon 2014

Registratie en start bij Fort II in Wommelgem (Fort II straat), de wedstrijd start om 13:00. Reglement en praktische info.